LTB’den verilen bilgiye göre, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, 20 Temmuz Fen Lisesi ve 9 Eylül İlkokulu’ndan bir grup öğrenci ve öğretmeni kabul etti.
LTB Başkanı Harmancı kabulde yaptığı konuşmada, “Her koşulda ihtiyaçlı kişilere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Yapılan yardımın miktarından öte önemli olanının duyarlılık olduğuna vurgu yapan Harmancı, zengin ile fakir arasındaki farkın her geçen gün artmakta olduğunu, kendilerinin de bu olumsuzluğu azaltmaya çalıştığını kaydetti.
20 TEMMUZ FEN LİSESİ İLE 9 EYLÜL İLKOKULU’NDAN LTB PAYLAŞIM MUTFAĞI’NA KATKI
20 Temmuz Fen Lisesi ile 9 Eylül İlkokulu öğrencileri, Lefkoşa’da ihtiyaçlı bireyler için yemek yapan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Paylaşım Mutfağı’na katkıda bulundu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Çocuk Fitness Milli Takımı, Uluslararası Avrupa Fitness & Dans Şampiyonası’ndan 6 birincilikle döndü
- Erhan Arıklı: Gelin dokunulmazlığı kaldıralım, sadece kürsü dokunulmazlığı kalsın
- Nazım Çavuşoğlu: Bu topraklar ağır bedeller ödenerek vatan yapıldı
- Mahmut Erden: Avustralya, Kıbrıs’tan hellimi yasakladı, Hayvancılar Birliği'ndeki dellalcılar yüzünden sektör çökecek
- Hava cumaya kadar yağmurlu olacak: Rum Meteoroloji Dairesi de sarı alarm verdi
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.