Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde bulunan ve evliliklerinde 30 yılı aşmış 6 çifte, Sevgililer Günü sürprizi yaptı.
Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, her ilçeden birer çift Lefkoşa Merit Otel’de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler’le birlikte 14 Şubat Sevgililer Günü’nde akşam yemeğine katıldı.
Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, İskele, Güzelyurt ve Lefke Belediyelerinin de katkısıyla evlerinden özel araçlarla alınan çiftler, Lefkoşa Merit Otel’e getirildi.
Otel girişinde çiftleri Bakan Çeler karşıladı. Hep birlikte akşam yemeği yiyen 6 çift, gece boyunca Bakan Zeki Çeler’le sohbet etti, zaman geçirdi.
Gece sonunda ise çiftlere ilginç bir sürpriz yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, her çifte, üzerlerinde isimlerinin ve birlikte oldukları evlilik yıllarının yazdığı birer yastık hediye etti.
30 YILI AŞMIŞ 6 ÇİFTE SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ABD Merkezi Kuvvetler Komutanı: ABD askeri Gazze toprağına ayak basmayacak
- Ateşkesin ikinci günü: Gazze'ye dönüş devam ediyor
- Dürümcü Baba’nın sahibi Coşkun Kısa hayatını kaybetti
- Trafik denetimlerinde bin 983 sürücü kontrol edildi: 40 araç trafikten men, 2 sürücü tutuklandı
- Tufan Erhürman: Kıbrıs-Türkiye-Yunanistan’ın barış iklimi tüm bölgeye nefes aldırır
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.