tatar
Ankara
12 Ekim, 2025, Pazar
  • DOLAR
    41.85
  • EURO
    48.65
  • ALTIN
    5404.5
  • BIST
    10.72
  • BTC
    111820.50$

AKEL MÜZAKERE İSTİYOR

AKEL MÜZAKERE İSTİYOR
AKEL, Maraş’la ilgili yeni tartışmalarla ilgili rahatsızlığını dile getirerek, müzakerelerin yeniden başlaması gerektiğini belirtti.

AKEL, Maraş’la ilgili yeni tartışmalarla ilgili rahatsızlığını dile getirerek, müzakerelerin yeniden başlaması gerektiğini belirtti.
Politis gazetesine göre, AKEL yaptığı açıklamada “Türkiye’nin Crans Montana’da gerçekleştirilen müzakerelerin başarısızlığa uğramasının ardından, BM Genel Sekreteri tarafından aklanmasından istifade ettiğini” ileri sürdü.
 “Türk tarafının bir kısmı tarafından Maraş’la ilgili söylenenlerin, konuyla ilgili BM karar ve anlaşmalarını ihlal etmekte olduğunu” da öne süren AKEL, Rum hükümetini, Türkiye’nin Maraş’la ilgili yönlendirmelerini ele almak için gerekli önlemleri almaya, aynı zamanda BM Genel Sekreterinin de belirlediği gibi, müzakerelerin yeniden başlaması gidişatına yönelik kararlı bir şekilde hareket etmeye de çağırdı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!