Başbakan Yardımcısı Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, Kıbrıs Türk Halkının Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün verdiği mücadelenin asla unutulmayacağını kaydetti.
Arklı, Küçük’ün 37’nci ölüm yıldönümü dolayısıyla yayımladığı anma mesajında “Kıbrıs Halkının Özgürlük Mücadelesi olarak görülen, KKTC'nin varoluşu ile Kıbrıs Türk Halkının huzur ve refahı adına büyük katkılar sağlayan, özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük'ü ölümünün 37. yılında rahmet, saygı ve özlemle anıyorum” dedi.
Dr. Fazıl Küçük ve verdiği mücadelenin asla unutulmayacağını, kalplerde ebediyen yaşayacağını ifade eden Arıklı, Kıbrıs Türk halkının onunun yaktığı meşaleyi sonsuza kadar taşıyacağını da vurguladı.
ARIKLI: “VERDİĞİ MÜCADELE UNUTULMAYACAK”

BAŞBAKAN YARDIMCISI ARIKLI, ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİ LİDERİ KÜÇÜK İÇİN ANMA MESAJI YAYIMLADI
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- GSI krizi yine gündemde: Ya Atina uygulanması riskini alacak alacak ya da proje terk edilecek!
- Burak Maviş: Bu adada barış, eğitimle mümkündür
- Güney Kıbrıs’ın ABD Vize Muafiyet Programı’na girişi “çekmeceye kaldırıldı”
- Arif Salih Kırdağ: Kıbrıs sorununu 6 ay ile en geç 2 yıl içinde çözeceğim
- Ersin Tatar: Atak Diplomasi vizyonuyla çok daha güçlü bir KKTC hedefliyorum
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.