Ankara
25 Mart, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    44.34
  • EURO
    51.44
  • ALTIN
    6213.7
  • BIST
    13.168
  • BTC
    70247.004$

Ataoğlu’ndan Gara bölgesinde şehit edilen 13 sivil için başsağlığı mesajı

Ataoğlu’ndan Gara bölgesinde şehit edilen 13 sivil için başsağlığı mesajı
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Irak’ın kuzeyinde Gara bölgesinde şehit edilen 13 sivil için başsağlığı mesajı yayınladı.

Ataoğlu mesajında, “Irak’ın kuzeyinde Gara bölgesinde kalleş terör örgütü tarafından haince şehit edilen 13 sivil vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum, kederli ailelerine, aziz Türk milletine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak acınız acımızdır. Başımız sağ olsun” diyen Ataoğlu, çirkin yüzünü bir kez daha gösteren hain terör örgütünün hedefine asla ulaşamayacağını vurguladı.

Ataoğlu, “Vatan nöbeti tutan, üstün bir mücadele azmi, inanmış bir ruhla Anavatan Türkiye’yi ve ülkemizi savunan kahramanlarımızı Allah korusun” dileğinde bulundu.


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!