Bay-Sen Başkanı Salih Sakalı yazılı açıklamasında şunları ifade etti:
“Tüm sendikaların görüşü alınmadan hazırlanan ve kamu hizmetlerinin geliştirilmesinden öte, kamu çalışanlarının haklarını budamaya yönelen bu çalışmanın reform olarak nitelendirilmesi yanlıştır.
Sendikamız Bay-Sen, Kamu Görevlileri Değişiklik yasası adı altında gerçekleştirilmek istenen hak budama düzenlemelerine karşı, bağlı bulunduğu Hür – İş Federasyonu ile birlikte mücadele etmeye devam edecektir.”
BAY-SEN, KAMU İŞ’İN EYLEMİNE DESTEK BELİRTTİ
Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Çalışanları Sendikası (Bay-Sen) Hür – İş Federasyonuna bağlı Kamu İş’in yarın gerçekleştireceği “Kamu Görevlileri Değişiklik Yasa Tasarısı”na yönelik eylemi desteklediklerini bildirdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Haziran ayı ek mesai ödemeleri 28 Eylül’de yapılacak
- Erhan Arıklı: UBP beni eleştirilerin hedefi yaptı
- Tahsin Ertuğruloğlu: Erdoğan’a tarihi çağrısını yinelemesinden dolayı en derin şükranlarımı sunuyorum
- "Filo Jet" faciasında 25'inci gün: 13 kişiyi arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor
- Mehmet Kale Kişi: Bu kirli düzenin hesabını soracağız
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.