Boran Kültür Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada, “ABD Suriye’yi kimyasal silah bulundurma gibi altı boş bir bahane uydurarak vurdu ve Ortadoğu’da yeni bir savaşın daha fitilini ateşleme girişiminde bulundu” ifadeleri kullanıldı.
ABD’ye sömürgeci ve işgalci nitelemesi yapılan açıklamada, “NATO, Avrupa Birliği gibi büyük emperyalist birlikler ise ABD’nin çıkarları doğrultusunda dünya halklarına silah çekmiş ateş eden devletler ve birliklerdirler” denildi.
Açıklamada, Kıbrıs’taki üslerin de kullanıldığına işaret edilerek “adamız emperyalizmin bir aleti halinde kullanılmakta” ifadeleri kullanıldı.
BORAN KÜLTÜR MERKEZİ ABD’YI KINADI
Boran Kültür Merkezi, Amerika Birleşik Devletleri’ni (ABD) Suriye’ye düzenlenen saldırıdan dolayı kınadı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- TCMB Başkanı Karahan: Faiz indirimi ancak enflasyon kontrol altındayken etkili olur
- Hristodulidis, Zelenski ile görüşmek için Ukrayna'ya gidiyor
- Donald Trump: Gazze’de ateşkesin ikinci aşaması çok yakında başlayacak
- TÜRK-SEN açıklanan hayat pahalılığını eleştirdi: Halkı açlığa mahkum etmek en büyük düşmanlıktır
- KKTC, TDT Harita Kurumları 2. Toplantısı’na katıldı: İş birliği ve tecrübe paylaşımı vurgulandı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.