Cumhuriyet Meclisi, Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu 2018 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı’nı oybirliğiyle kabul etti.
CTP Milletvekili Fikri Toros Başkanlığı'nda UBP milletvekilleri Ersin Tatar ve Hasan Taçoy, HP milletvekilleri Mesut Genç ve Gülşah Sanver Manavoğlu ile CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları’nın katılımıyla bugün yapılan toplantıya Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay ile Maliye Bakanlığı ve Bilgi Teknolojileri-Haberleşme Kurumu’ndan yetkililer de katıldı.
BTHK BÜTÇESİ KOMİTEDE KABUL EDİLDİ.
Cumhuriyet Meclisi, Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu 2018 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı’nı oybirliğiyle kabul etti. CTP Milletvekili Fikri Toros Başkanlığı'nda UBP milletvekilleri Ersin Tatar ve Hasan Taçoy, HP milletvekilleri Mesut Genç ve Gülşah Sanver Manavoğlu ile CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları’nın katılımıyla bugün yapılan toplantıya Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay ile Maliye Bakanlığı ve Bilgi Teknolojileri-Haberleşme Kurumu’ndan yetkililer de katıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Meteoroloji’den toz taşınımı uyarısı: Salı gününe kadar etkili olacak
- Erhürman: Müzakere olsun diye müzakere değil, çözüm olsun diye müzakere istiyorum!
- Elon Musk'ın yapay zekası Grok, 11 günde 3 milyondan fazla cinsel içerikli görüntü üretti
- KKTC U20 Milli Takımı’ndan Türkiye Salon Şampiyonası’nda tarihi başarı: İki atlet kürsüde!
- Üstel: Bu gençlere silahı temin eden Rum tarafıdır
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.