Cumhuriyet Meclisi, Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu 2018 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı’nı oybirliğiyle kabul etti.
CTP Milletvekili Fikri Toros Başkanlığı'nda UBP milletvekilleri Ersin Tatar ve Hasan Taçoy, HP milletvekilleri Mesut Genç ve Gülşah Sanver Manavoğlu ile CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları’nın katılımıyla bugün yapılan toplantıya Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay ile Maliye Bakanlığı ve Bilgi Teknolojileri-Haberleşme Kurumu’ndan yetkililer de katıldı.
BTHK BÜTÇESİ KOMİTEDE KABUL EDİLDİ.
Cumhuriyet Meclisi, Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu 2018 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı’nı oybirliğiyle kabul etti. CTP Milletvekili Fikri Toros Başkanlığı'nda UBP milletvekilleri Ersin Tatar ve Hasan Taçoy, HP milletvekilleri Mesut Genç ve Gülşah Sanver Manavoğlu ile CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları’nın katılımıyla bugün yapılan toplantıya Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay ile Maliye Bakanlığı ve Bilgi Teknolojileri-Haberleşme Kurumu’ndan yetkililer de katıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürkler "Ne verilecek bir karış toprağımız var, ne de Anavatan Türkiye'nin garantörlüğünü tartışırız"
- Trump'tan "İran uygun davranmazsa gerekeni yaparım" uyarısı
- Emekliye ayrılan ve meslekte 30 hizmet yılını tamamlayan polis mensuplarına plaketleri takdim edildi
- Maliye Bakanlığı, 6 milyon Dolar, 2 milyon Euro ve 12 milyon Sterlin daha borçlanıyor!
- Özlem Gürkut: Kişisel veri güvenliği endişelerimiz haklı çıkmıştır
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.