Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkan Buray Büsküvütçü, kimseye düşman olmayacaklarını ama yaşananları da unutmayacaklarını kaydederek, “Allah aziz milletimize, 20 temmuzları bir daha yaşatmak zorunda bırakmasın” dedi.
Büsküvütçü, 20 Temmuz mesajında şehitleri ve gazileri şükranla andıklarını, halkın barış ve özgürlük bayramımızı kutladıklarını belirtti.
Barış harekatıyla hem Kıbrıslı Türklerin hem de Kıbrıslı Rumların can ve mal güvenliğinin garanti altına alındığını vurgulayan MDP Genel Başkanı Buray Büsküvütçü, “15 Temmuz 1974 yunan darbesini unutturmaya çalışıp hiçbir şey olmamış da 20 Temmuz’da TürK Silahlı Kuvvetleri adaya çıkmış gibi algı oluşturmaya çalışanlar en hafif tabiriyle Türk Milleti’nin, insanlığın ve Kıbrıs’ın düşmanlarıdır” ifadelerini kullandı.
BÜSKÜVÜTÇÜ: KİMSEYE DÜŞMAN OLMAYACAĞIZ AMA YAŞANANLARI DA UNUTMAYACAĞIZ
Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkan Buray Büsküvütçü, kimseye düşman olmayacaklarını ama yaşananları da unutmayacaklarını kaydederek, “Allah aziz milletimize, 20 temmuzları bir daha yaşatmak zorunda bırakmasın” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Türk Kara Kuvvetleri’nin 2 bin 35’inci yılı törenle kutlandı: Her dönem maharetiyle dikkat çekti
- Dışişleri’ne yakın kaynaklar: Gazze Barış Kurulu GKRY’de toplanmıyor
- Ercan Havalimanı'nda gümrüğe beyan edilmeyen ürünlere 11 bin dolar ceza
- NATO üyesi 32 ülkenin lideri Ankara'da buluşacak
- Avrupa, son 30 yılda dünya genelinde "en hızlı ısınmanın" yaşandığı bölge oldu
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.