tatar
Ankara
14 Ekim, 2025, Salı
  • DOLAR
    41.83
  • EURO
    48.51
  • ALTIN
    5540.3
  • BIST
    10.556
  • BTC
    112777.12$

ÇEVRE İÇİN OLAN TÜM PROJELERE KATKI KOYMAYA KARARLIYIZ

ÇEVRE İÇİN OLAN TÜM PROJELERE KATKI KOYMAYA KARARLIYIZ
Yeşil Barış Hareketi’nin sosyal sorumluluk projesi “Teneke Çocuk” kapsamında Lefkoşa bölgesi onuncu ayrıştırma etkinliği gerçekleştirildi.

LTB sınırlarında toplanan tenekeler, Lefkoşa Türk Belediyesi atölyeleri yanındaki biriktirme noktasında ayrıştırıldı.
LTB’den yapılan açıklamaya göre alüminyum, çelik ve diğer metallerin ayrıştırılmasının yapıldığı etkinlikte Yeşil Barış Hareketi temsilcileri ile üyeleri ve çevre gönüllüleri yer aldı. LTB Başkanı Mehmet Harmancı da etkinliğe katılarak emek verenlere çevre ve şehir adına teşekkür etti.
Yapılan çalışmaların çevre adına olan önemine değinen Harmancı, atık miktarlarının azaltılmasının şehirlerin en önemli sorunlarından olan çöp sorununu bitirmeye yarayacak önemli bir gelişim olduğunu vurgulayarak, LTB olarak Teneke Çocuk yanında diğer çevresel projelere destek verme kararlılığında olduklarını söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!