tatar
Ankara
18 Ekim, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    41.94
  • EURO
    49.24
  • ALTIN
    5888.4
  • BIST
    10.371
  • BTC
    108422.46$

Cezaevine uyuşturucu sokmaya çalıştı

Cezaevine  uyuşturucu sokmaya çalıştı
Lefkoşa Merkez Karakolu’nda uyuşturucu suçundan tutuklu bulunan Hüseyin Yaman’a gelen kıyafetler içinde uyuşturucu tespit edildi

Gönyelide önceki gün düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 gram bonzai ile yakalanarak soruşturma amaçlı Lefkoşa Merkez Karakolu hücrelerinde tutuklu bulunan Hüseyin Yaman’a ailesi tarafından getirilen elbiseler içerisinden de uyuşturucu çıktı.

Polis, ailenin uyuşturucuyu bilinçli olarak mı yoksa yanlışlıkla mı getirdiğinin açığa çıkması için soruşturma başlattı. Uyuşturucunun çok daha önceden elbise içerisinde kaldığı ihtimali de değerlendiriliyor.

Polis kontrolünde fark edildi

Alınan bilgiye göre olay 26 Mart tarihinde Lefkoşa Merkez Karakolu hücrelerinde meydana geldi. Cuma günü Gönyelide gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda tutuklanarak aleyhine 3 günlük tutukluluk emri alınan Hüseyin Yaman adına ailesinin kıyafet getirdiği öğrenildi.

Polis, zanlı Hüseyin Yaman’a kıyafetlerini gerçekleştirmeden yaptığı yoklamada kıyafet içinde 100 miligram bonzai ele geçirdi.

Yaman, yapılan sorgulamada uyuşturucu maddeyi ne zaman ve kimden aldığının hatırlamadığı yönünde ifade verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!