Cumhuriyetçi Türk Partisi(CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, her alanda planlanma yapılması gerektiğini belirterek, gençlerin bu memlekete kök salmasını sağlayacak program geliştirdiklerini söyledi.
CTP’den verilen bilgiye göre, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve bazı milletvekili adayları Gazimağusa’da Maksim kahvehanesini ziyaret etti.
Erhürman, Ulusal Birlik Partisi-Demokrat Parti Hükümetini, arsa dağıtımı ve vatandaşlık konularında eleştirdi ve gençlerin bu memlekete kök salmasını sağlayacak program geliştirdiklerini kaydetti.
Erhrüman, “Biz sizden geleceğimiz için, çocuklarımız, torunlarımız için ortaya koyduğumuz Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Programı’nı uygulamak için mühür istiyoruz” dedi.
CTP GAZİMAĞUSA’DA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ARIKLI’DAN İNTERPOL ÇIKIŞI: SON GELİŞMELERİ ÖMER SEYFETTİN’İN HİKÂYESİYLE ANLATTI
- Rekor seviyede sıcaklıkların görüldüğü Fransa'da 1373 dere kurudu
- Erdoğan "Huzurun olmadığı yerde refahın sürdürülebilir olması mümkün değil"
- Alithia: Yunan uçaklarını getirdik Türk uçakları bize kaldı
- Genç işsizliği son bir yılda arttı, sebebi ise yapay zeka
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.