tatar
Ankara
16 Ekim, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    41.85
  • EURO
    48.94
  • ALTIN
    5657.6
  • BIST
    10.464
  • BTC
    110820.60$

DEĞİRMENLİK LİSESİ İLE ANTALYA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ

DEĞİRMENLİK LİSESİ İLE  ANTALYA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı arasında uygulanan kardeş okul projesi kapsamında Değirmenlik Lisesi ile kardeş okulu olarak KKTC'YE gelen Antalya Anadolu Lisesi öğrencileri, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi.

Bakanlık Basın Bürosu açıklamasına göre, ziyarette öğrencileri Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Bakanlık Müsteşarı Rauf Ataöv kabul etti.

Kabulde, bakanlığa bağlı daire müdürleriyle birlikte okulların yöneticileri de hazır bulundu.
Kabulde konuşan Bakanlık Müsteşarı Rauf Ataöv, konuk okul ve ev sahibi okul öğrenci ve öğretmenlerine hoşgeldiniz diyerek, iki kardeş ülkenin insanlarının birbirini yakından tanımasının çok önemli olduğunu belirtti.
Kardeş okul projelerinin artarak öğrencilerin daha geniş katılımla güçlenmesi temennisinde bulunan Ataöv, bunun KKTC’nin yaşatılması ve ilerdeki kardeşlik bağlarının güçlü olmasına katkıda bulunacağını  söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!