Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP) ile Birleşik Kıbrıs Partisi’nin oluşturduğu Değişim ve Kurtuluş İttifakı Eş Başkanı Mehmet Çakıcı, kamu çalışanlarının maaş ve ödeneklerini geriye çeken yasal düzenlemeyi kaldırmanın en öncelikli görevlerinden olacağını söyledi.
Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP Yeni Güçler) Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Değişim ve Kurtuluş İttifakı milletvekili adaylarının yer aldığı bir heyet, seçim ziyaretleri kapsamında Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası’nı (KTÖS) ziyaret etti.
TKP Yeni Güçler Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, ziyarette yaptığı konuşmada, uyuşturucu kullanımından dolayı hapis cezası verilmesi yerine bahse konu kullanıcıların rehabilitasyon merkezlerine yönlendirilmesini savunduklarını kaydetti. Çakıcı, Hükümete gelmeleri halinde rehabilitasyon merkezi oluşturmanın görevleri arasında olacağını ifade etti.
Çakıcı, kamu çalışanlarının maaş ve ödeneklerini geriye çeken yasal düzenlemeyi kaldırmanın en öncelikli görevlerinden olacağını, devlete bağlı üniversitelerde veya bir devlet üniversitesi kurularak belli bir kontenjanla başarılı ama ödeme güçlüğü çeken gençlerin üniversite eğitiminin ücretsiz olmasını sağlayacaklarını kaydetti.
SOSYAL KONUT PROJESİ
Aylık 500 TL ücretle, Devletin kefil olacağı 20 yıllık kredi imkanıyla, 2+1 80 metrekare ev satın alma imkanı sunacaklarını kaydeden Çakıcı, sınırsız vergi muafiyeti uygulamasını kaldıracaklarını söyledi.
Çakıcı, “Biz orta direğin, ezilenin, emekçinin partisiyiz. Şimdiki sistemin dışına çıkarak, sistemi değiştirmeyi düşünüyoruz” dedi.
DEĞİŞİM VE KURTULUŞ İTTİFAKI KTÖS’Ü ZİYARET ETTİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elon Musk'ın yapay zekası Grok, 11 günde 3 milyondan fazla cinsel içerikli görüntü üretti
- KKTC U20 Milli Takımı’ndan Türkiye Salon Şampiyonası’nda tarihi başarı: İki atlet kürsüde!
- Üstel: Bu gençlere silahı temin eden Rum tarafıdır
- İtalya’dan İsviçre’ye sert tepki: Büyükelçi Roma’ya çağrıldı
- Bin 907 araç sürücüsü kontrol edildi: 22 araç trafikten men, 3 tutuklu
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.