Maliye Bakanlığından verilen bilgiye göre, görüşmede vergi yasaları ile ilgili tüzük hazırlığı, poliçeler, dijital sisteme geçiş ve trafik sigortasında karşı hasar limitlerinin güncellenmesi konuları masaya yatırıldı.
DENKTAŞ
Maliye Bakanı Serdar Denktaş, sektörün beklentileri, güncellemeler ve sigorta bilincinin arttırılması noktasında her zaman işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.
FAHRİ
KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı Ülker Fahri ise görüşmede, sektörel konularda değişime hazır olduklarını ve Hükümet ile uyumlu çalışmalara imza koyacaklarına inandıklarını söyledi.
DENKTAŞ, SİGORTA VE REASÜRANS ŞİRKETLER BİRLİĞİ YENİ YÖNETİM KURULUNU KABUL ETTİ.
Maliye Bakanı Serdar Denktaş, KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı Ülker Fahri ve yeni yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sağlık Bakanlığı’ndan kan bağışı çağrısı: Stoklarda azalma yaşanıyor
- Kaçak yaşama yönelik sıkı denetim: 51 kaçak yakalandı
- Arıklı: TRT Radyo Haber’in KKTC'de yayın hayatına başlamasını memnuniyetle karşılıyorum
- Kararın ardından olay çıkaran sanıklara hakaret ve zarar nedeniyle suç duyurusu!
- Ziya Öztürkler: Terörsüz Türkiye büyük bir vizyon
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.