haleyi kazananların, en geç 1 Şubat Cuma tarihine kadar hayvanları almak zorunda olduğu belirtilen açıklamada, söz konusu tarihte mesai bitimine kadar hayvanların alınmaması durumunda ihale kararının iptal edileceği ifade edildi.
Kasaplık satışına sunulan inekler ve düveler Çömlekçi Çiftliği, oğlaklar Ercan Çiftliği, tosunlar ise Şht. Tğm. Doğuş Uran (MARGO) Çiftliği’nde görülebilecek.
Tekliflerin en geç 24 Ocak Perşembe günü saat 11.00’e kadar Şht. Doğuş Uran (MARGO) Çiftliği’ndeki teklif kutusuna atılması gerektiğini, geç gelen tekliflerin dikkate alınmayacağı bildirildi.
(GÖZ/ŞEB)
DEVLET ÜRETME ÇİFTLİKLERİ DAİRESİ’NDEN KASAPLIK HAYVAN SATIŞI
Devlet Üretme Çiftlikleri Dairesi, 10 baş tosun, 20 baş inek, 10 baş düve ve 30 baş oğlağın kapalı zarf yöntemi ile canlı ağırlık üzerinden satılacağını duyurdu. Daireden yapılan açıklamada, tekliflerin KDV’siz olarak verileceği, idarenin herhangi bir teklifi kabul etmek zorunda olmadığı, ödemelerin peşin (nakit) veya banka teminatlı çekle yapılacağı kaydedildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Politis: Holguin, 5+1 görüşmesine ilişkin dört aylık aranın ardından 6 Haziran’da Kıbrıs’a gelecek
- EXXON şirketi yeni parsel için Güney Kıbrıs’la müzakere yürütüyor
- Trump "İran'ı vurmadan anlaşma sağlanırsa mutlu olurum"
- Exxon Mobil’in Rum yönetimiyle yeni parsel için görüştüğü iddia edildi
- Dursun Oğuz: Gençlere verilen değer ve destek artarak sürecek
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.