Cumhuriyet Meclisi, Dilekçe ve Ombudsman Komitesi, UBP Milletvekili Komite Başkanı Resmiye Canaltay başkanlığında toplandı.
Meclis Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, komite, gündemindeki üç ombudsman raporunu görüştü ve ilgili ombudsman raporları için ilgili bakanlıklardan, kurum ve kuruluşlardan görüş istemi kararı aldı.
Komite toplantısına, HP Milletvekilleri Hasan Büyükoğlu ile Erek Çağatay, UBP Milletvekili Aytaç Çaluda ve CTP Milletvekili Salahi Şahiner yanında davetli olarak Yüksek Yönetim Denetçesi (Ombudsman) Emine Dizdarlı, İskan Komitesi Eski Başkanı Yonca Dayıoğlu, Lefke Eski Kaymakamı Halil Çorba ve İskan ve Rehabilitasyon Dairesi’nden yetkililer katıldı.
DİLEKÇE KOMİTESİ TOPLANDI

Cumhuriyet Meclisi, Dilekçe ve Ombudsman Komitesi, UBP Milletvekili Komite Başkanı Resmiye Canaltay başkanlığında toplandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Arif Salih Kırdağ: Kıbrıs sorununu 6 ay ile en geç 2 yıl içinde çözeceğim
- Ersin Tatar: Atak Diplomasi vizyonuyla çok daha güçlü bir KKTC hedefliyorum
- Ahmet Boran: Ülkeyi ilim, kültür ve sanatta zirveye taşımak istiyorum
- ABD Merkezi Kuvvetler Komutanı: ABD askeri Gazze toprağına ayak basmayacak
- Ateşkesin ikinci günü: Gazze'ye dönüş devam ediyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.