tatar
Ankara
14 Ekim, 2025, Salı
  • DOLAR
    41.83
  • EURO
    48.51
  • ALTIN
    5540.3
  • BIST
    10.556
  • BTC
    112777.12$

Dipkarpaz Yerel Yönetimler Çalışma Komitesi'nden Benli'ye ziyaret

Dipkarpaz Yerel Yönetimler Çalışma Komitesi'nden Benli'ye ziyaret
Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Yalçın Benli, Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun ve belediye bünyesinde oluşturdukları Dipkarpaz Yerel Yönetimler Çalışma Komitesi’ni kabul etti.

Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Yalçın Benli, Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun ve belediye bünyesinde oluşturdukları Dipkarpaz Yerel Yönetimler Çalışma Komitesi’ni kabul etti.

Gönyeli Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen kabulde görüş alışverişi yapılarak ileriki dönemde ne gibi işbirlikleri yapılabileceği görüşüldü.

Benli kabulde yaptığı açıklamada, ülkenin en doğusundan misafirleri ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, mesafelerin gönül birliklerine engel olamayacağını söyledi. Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun ile Belediyeler Birliği bünyesinde beraber çalışma fırsatı bulduklarını kaydeden Benli, “Dipkarpaz’a daha duyarlı olmamız gerekir. Bu çağrımı merkezi yöneticiler de dikkate almalı. Dipkarpaz’ı ziyaretimde Dipkarpaz Belediyesi’nde örnek almamız gereken bir çalışma şekli olduğunu gördüm. Deneyimli ve tecrübeli insanlardan oluşan bir ekiple hareket ediyorlar. Dipkarpaz’ın akil insanlarından oluşan bir yönetim oluşturuldu. Bu oluşumu doğruyu yakalama anlamında her yerel yönetici dikkate almalı” ifadelerini kullandı.

Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun ise Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Yalçın Benli’nin Dipkarpaz’ın sorunlarına karşı her zaman hassasiyetle yaklaştığını ifade etti. Coşkun, Benli’nin bu hassasiyetinin tüm makamlarda olması gerektiğine dikkat çekerek sorunlarda başarılı olabilmek için dayanışma ruhunu geliştirmek gerektiğini vurguladı.

Coşkun sözlerini şöyle tamamladı: Dipkarpaz Yerel Yönetimler Çalışma Komitesi, muhtarları, belediye yönetimini ve halkını temsil eden bağımsız bir yapıdır. Bizim komiteyi oluşturma düşüncemizin nedeni devlet hizmetlerinin bu bölgeye adil olarak yansıtılmasını temin etmek ve oralarda etkin çalışmalar yapmaktır. Bunu temsil gücü olan makamlarla istişare içinde yapmak istiyoruz.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!