Kurban Bayramı nedeniyle bir hafta önce gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında 9 Ağustos Perşembe günü saat 18:00’de AKM Küçük Konferans Salonu’nda fotoğraf sunumları; 10 Ağustos Cuma günü saat 18:00de AKM Büyük Konferans Salonu’nda Kıbrıs Türk Fotoğrafı’nın değerlendirilmesine yönelik panel ve 11 Ağustos Cumartesi günü saat 19:00’da Lefkoşa Büyük Han’da sergi açılışı ve gala gecesi düzenlenecek.
106 fotoğraf tutkununun destek verdiği etkinlik kapsamında “Dünya Fotoğrafçılık Günü – Kıbrıslı Türk Fotoğrafçılar Karma Sergisi” kataloğunun baskısı da gerçekleştirildi.
DÜNYA FOTOĞRAFÇILIK GÜNÜ FOTOĞRAF DERNEKLERİNİN ÖNCÜLÜĞÜNDE FARKLI ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK
“19 Ağustos Dünya Fotoğrafçılık Günü”, fotoğraf derneklerinin öncülüğünde farklı etkinliklerle kutlanacak. FODER tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, FODER, KIFSAD, FODOS, GİFDER ve DİFSAD’ın ortak bir platformda buluşması neticesinde ve dernek üyesi olmayan fotoğraf gönüllülerini de kucaklayacak fotoğraf etkinliği düzenlenmesine yönelik çalışmaların son aşamasına gelindi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Çocuk Fitness Milli Takımı, Uluslararası Avrupa Fitness & Dans Şampiyonası’ndan 6 birincilikle döndü
- Erhan Arıklı: Gelin dokunulmazlığı kaldıralım, sadece kürsü dokunulmazlığı kalsın
- Nazım Çavuşoğlu: Bu topraklar ağır bedeller ödenerek vatan yapıldı
- Mahmut Erden: Avustralya, Kıbrıs’tan hellimi yasakladı, Hayvancılar Birliği'ndeki dellalcılar yüzünden sektör çökecek
- Hava cumaya kadar yağmurlu olacak: Rum Meteoroloji Dairesi de sarı alarm verdi
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.