Oda’dan verilen bilgiye göre, dün, herkese açık olan ve daha çok tüm sektörlerdeki departman şef ve yöneticileri, kurum yöneticileri, ekip liderlerine yönelik verilen eğitim; konumlarında rekabet üstünlüğü kazanmak, uzmanlığını pazarlanabilir bir boyuta çıkarmak, kurumunda net kârını büyük oranda artırmak, başkalarını etkileme yeteneğini radikal bir biçimde geliştirip, etkin lider olmak hakkında bilgilerin paylaşılmasıyla gerçekleştirildi.
Eğitim, Profesyonel Koç, Eğitmen ve Bilinçaltı Teknikleri Uzmanı Mine Canova tarafından Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nda verildi.
Eğitim sonunda katılımcılara Millî Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalar verildi.
DUYGUSAL ZEKÂ İLE ETKİN LİDERLİK EĞİTİMİ” DÜZENLENDİ
Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından, “Duygusal Zekâ ile Etkin Liderlik Eğitimi” düzenlendi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İspanya tarihinin en büyük orman yangınında New York büyüklüğünde alan küle döndü
- KTTB: Şiddeti ortaya çıkmadan önleyecek mekanizmaları güçlendirmek zorundayız
- Ertuğruloğlu: Erenköy, hiçbir şart altında esareti kabul etmeyeceğimizin en açık kanıtıdır
- Hasipoğlu: Kadın kooperatiflerinin tüm çalışanlarının sigorta primlerini yüzde 100 karşılayacağız
- Üstel: Erenköy ruhu, Kıbrıs Türk halkının özgürlük iradesinin simgesi olarak sonsuza dek yaşayacak
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.