Oda’dan verilen bilgiye göre, dün, herkese açık olan ve daha çok tüm sektörlerdeki departman şef ve yöneticileri, kurum yöneticileri, ekip liderlerine yönelik verilen eğitim; konumlarında rekabet üstünlüğü kazanmak, uzmanlığını pazarlanabilir bir boyuta çıkarmak, kurumunda net kârını büyük oranda artırmak, başkalarını etkileme yeteneğini radikal bir biçimde geliştirip, etkin lider olmak hakkında bilgilerin paylaşılmasıyla gerçekleştirildi.
Eğitim, Profesyonel Koç, Eğitmen ve Bilinçaltı Teknikleri Uzmanı Mine Canova tarafından Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nda verildi.
Eğitim sonunda katılımcılara Millî Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalar verildi.
DUYGUSAL ZEKÂ İLE ETKİN LİDERLİK EĞİTİMİ” DÜZENLENDİ
Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından, “Duygusal Zekâ ile Etkin Liderlik Eğitimi” düzenlendi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Ege Işık, 1.64’lük derece ile Türkiye şampiyonu oldu!
- Erdoğan: Türkiye, tarihinde ilk kez bir NATO ve AB üyesi ülkeye savaş gemisi ihraç etmiştir
- ABD Başkanı Trump, Türkiye’ye gideceğini söyledi
- Ertuğruloğlu, Diagne ve Alam'ı kabul etti: Adadaki son gelişmeler ile Barış Gücü'nün faaliyetleri ele alındı
- Elif Akgün’den Türkiye ikinciliği
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.