tatar
Ankara
16 Ekim, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    41.85
  • EURO
    48.67
  • ALTIN
    5630.8
  • BIST
    10.316
  • BTC
    112482.24$

Eğitim Bakanlığı’ndan açıklama

Eğitim Bakanlığı’ndan açıklama

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası’nın ilkokullarda öğretmen  eksiği olduğu yönündeki iddialarını yalanladı.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı bugün yazılı bir açıklama yaparak, Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası’nın öğretmen eksiği olduğu gerekçesi ile yarın Cambulat İlkokulu’nda yapacağını duyurduğu greve ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bakanlık, Sendikanın grev gerekçesinin gerçekle ilişkisi olmadığını belirterek, açıklamayı  hayretle karşıladıklarını ifade etti.

KTÖS yönetiminin kamuoyunu yanlış yönlendirmeye ve Eğitim Bakanlığına karşı yeni bir algı operasyonu yaratmaya çalıştığı belirtilen açıklamada, bakanlığa bağlı hiçbir İlköğretim kurumunda öğretmen eksiği bulunmadığı ifade edildi.

Yarın grev yapılacağı duyurulan Canbulat İlkokulu’nda rutin eğitimin devam edileceği de kaydedilen açıklamada sendikanın yalan yanlış iddialarla sürekli gündeme gelerek öğrencilerin eğitim hakkını elinden almaya çalıştığı belirtildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!