Endonezya'da yapılan baskında hayvan kaçakçıları tarafından su borularına gizlenmiş 125 egzotik kuş bulundu.
BBC'nin haberine göre, polisin yaptığı baskında ağızları tellerle bağlanmış su boruları içinde 84 eklektus papağanı ve nesli tükenmekte olan 41 beyaz kakadu ele geçirildi.
Doğal Hayatı Koruma Derneğinden Dwi Adhiasto, ele geçirilen egzotik kuşların hayvan kaçakçıları tarafından Filipinler'e götürüleceğini tahmin ettiklerini belirtti.
Endonezya'nın farklı bölgesinde yapılan diğer bir baskında da vahşi yaşam ticareti yaptıkları şüphesiyle 4 kişi gözaltına alındı.
Şüpheliler, suçlu bulunmaları halinde, 5 yıla kadar hapse mahkum edilebilecek ya da 7 bin 400 dolar para cezasına çarptırılabilecek.
Endonezya'nın geniş ormanları, nesli tükenme tehdidi altındaki birçok kuş türüne ev sahipliği yapıyor. Yetkililer, artan yaban hayatı ticaretini dizginlemeye çalışıyor.
ENDONEZYA'DA SU BORUSUNDA HAYVAN KAÇAKÇILIĞI
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hakan Fidan: İran nükleer dosya üzerinde yeniden müzakereye hazır
- Üstel: En yüksek engelli maaşı 62 bin 292 TL’ye, en düşük engelli maaşı ise 31 bin 146 TL’ye yükseltildi
- Meteoroloji Dairesi: Hava yarından itibaren dört gün yağmurlu olacak
- Rum Savunma Bakanı: Dönem başkanlığında ana önceliğimiz savunma-güvenlik alanında deniz güvenliği
- Arıklı: Kiralık araç sektörünün sorunlarına kayıtsız kalamayız
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.