Ankara
29 Nisan, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    45.08
  • EURO
    52.99
  • ALTIN
    6665.7
  • BIST
    14.329
  • BTC
    77259.650$

Erhürman “Sorunları kavgayla büyütmek için değil, sorunlara diyalogla çözüm üretmek için buradayım”

Erhürman “Sorunları kavgayla büyütmek için değil, sorunlara diyalogla çözüm üretmek için buradayım”
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman yaptığı açıklamada, paniğe kapılıp sorunları kavgayla büyütmek için değil, sorunlara istişareyle, diplomasiyle, diyalogla çözüm üretmek için burada olduğuna dikkat çekti.

 

Erhürman’ın açıklaması şu şekilde:

“Eleştiriyi dinlerim, öfkeyi anlarım, üzüntüyü, endişeyi yüreğimde hissederim.

Ama ne bölerim, ne böldürürüm. Ne umut tacirliği yaparım, ne de umutsuzluk tacirliği yapmaya çalışanlara fırsat veririm. Ne ötekileştiririm, ne halkımın, yurttaşlarımın haklarını savunmaktan geri dururum.

Çok denendi, hiç başarılamadı! Ben, paniğe kapılıp sorunları kavgayla büyütmek için değil, sorunlara istişareyle, diplomasiyle, diyalogla çözüm üretmek için buradayım.

Ne demokrasiden, insan haklarından, ne de çözüm iradesinden vazgeçerim.

“Yetki bende değil, beni ilgilendirmez”in rehavetine, konformizmine kapılmaya niyetim olmadığını söylemiştim.

Aynı şekilde, “bu memleketten, bu halktan bir şey olmaz”ın konformizmine de yer yok benim kitabımda.

Dedim ya, çok denendi, başarılamadı! Öfkelenmem, kırılmam, küsmem, soğukkanlılıkla, sabırla ve kararlılıkla devam ederim.

Ne devraldığımı da, bu ülke, bu halk, en çok da bu ülkenin çocukları için nereye doğru yürümem gerektiğini de biliyorum.

Hep sokaktaydım, gene sokaktayım. Hep dinledim, yine dinliyorum. Özgüvenimin kaynağı, halkıma, bu halkın yetişmiş insan gücüne duyduğum güvendir ve bilinsin ki bunda zerre sarsılma olmadığı gibi, asla da olmayacaktır.”

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.