Epözdemir yaptığı açıklamada ''Yargılama sürecinde hoca bize talimat vermişti ‘Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlamak istiyorum’ diye. Fakat o günlerde adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs olur diye bunu hayata geçirmedik. Hem TFF'ye hem de Çocuk Esirgeme Kurumuna ihtarname gönderdik. Yargılama sonucunda hükmedilecek olan tazminatın ve faizin tamamını kuruma bağışladığımızı, Fatih Terim adına çocukların eğitim, sağlık ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesi için kullanılmasına atıf yaptık.'' ifadelerini kullandı.
Epözdemir, "An itibariyle yargılama harç ve masrafları hariç 6 milyon lira kadar tutuyor. Ama bizim davamızın konusu 13 milyon lira. Biz Yargıtay’da bu hükmedilen 6 milyon liranın çok daha yukarılara çıkacağını düşünüyoruz. Fakat ister 6 milyon olsun 10 milyon ister 13 milyon nihayetinde biz tamamını Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlamış olduk" dedi.
Fatih Terim alacağı tazminatı bağışladı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in avukatı Rezan Epözdemir, Terim'in TFF'den alacağı tazminatın Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlandığını açıkladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ABD Merkezi Kuvvetler Komutanı: ABD askeri Gazze toprağına ayak basmayacak
- Ateşkesin ikinci günü: Gazze'ye dönüş devam ediyor
- Dürümcü Baba’nın sahibi Coşkun Kısa hayatını kaybetti
- Trafik denetimlerinde bin 983 sürücü kontrol edildi: 40 araç trafikten men, 2 sürücü tutuklandı
- Tufan Erhürman: Kıbrıs-Türkiye-Yunanistan’ın barış iklimi tüm bölgeye nefes aldırır
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.