GAÜ Uluslararası Marketing Sorumlusu Firuze Aygün yaptığı açıklamada, “Bakü,Yeni Çağ Medya Grubu, Azerbaycan Türkiye Evi ve Türkiye Azerbaycan İşadamları ve Sanayiciler Birliği tarafından organize edilen “Bölgenin geleceği: jeopolitik çağrılar ve perspektifler” isimli Uluslararası Sempozyum gerçekleştirildi. Uluslararası Sempozyumda Girne Amerikan Üniversitesi’nin vizyonu, uluslararasılaşma çalışmaları, yükseköğretime özelde KKTC, genelde ise dünyaya kattığı yenilikleri katılımcı ve izleyiciler ile paylaştık. Özellikle son 10 yılda yükseköğretimde yaşanan değişmeler, ülkelerin vermiş oldukları değerle ilerlemekte ve gelişmekte olduğunun altını çizdik” dedi.
Aygün, yükseköğretimin bir sektör olduğunu, üniversitelerin kendilerini altyapı, akreditasyon, öğretim kalitesi olarak geliştirmek zorunda kaldıklarını vurguladığı açıklamasında, bu rekabetin detayları, yarattığı olumlu gelişmeler ve uluslararası öğrenci ilişkilerini katılımcılara aktardığını söyledi.
GAÜ’DEN AZERBAYCAN ÇIKARTMASI
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Bakü’de düzenlenen uluslararası sempozyumda yer aldı. Uluslararası Sempozyumda Girne Amerikan Üniversitesini temsilen, GAÜ Uluslararası Marketing Müdürü Firuze Aygün katılım gösterdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- TÜRK-SEN açıklanan hayat pahalılığını eleştirdi: Halkı açlığa mahkum etmek en büyük düşmanlıktır
- KKTC, TDT Harita Kurumları 2. Toplantısı’na katıldı: İş birliği ve tecrübe paylaşımı vurgulandı
- Tatar'dan Erhürman'a övgü: Erhürman’ın "Dost Azerbaycan" ifadesini memnuniyetle karşıladım
- Kıbrıslı Türk ve Rum siyasi partilerden ortak açıklama: Çevresel sorunlar kapsamlı çözümü bekleyemez
- Suudi Arabistan Büyükelçisi: Güney Kıbrıs önemli konumuyla Orta Doğu ve Avrupa'yı bağlayabilir
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.