Yine Gazimağusa’da park halinde bulunan Tuğçe Dandil’e ait aracın sağ ön camı, Ayşe Özgöker’e ait sol ön camı, Ahmet Sungur’a ait aracın sağ ön camı, Alev Türkoğlu’na ait aracın ise sol ön camı kırılarak hasara uğratıldı.
Olayların polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada meselelerde zanlı olarak görülen H.Y (E-25) tespit edilerek tutuklandı.
Yapılan ileri soruşturmada bahse konu şahsın, 6 Mart tarihinde de Güzelyurt’ta, Osman Hür’e ait ikametgâhın pencere camını kırarak içeriye girdiği ve ikametgâh içerisinden bir adet çakmağı çaldığı tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.
GAZİMAĞUSA’DA HIRSIZLIK VE KASTİ HASAR...

Gazimağusa’da, park halinde bulunan Elif Koşar Özdemir’e ait aracın sol ön camı kırılarak, araç içerisinden adı edilene ait el çantası ve içerisinde bulunan 150 TL nakit para, kimlik kartı ve kredi kartı çalındı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Netanyahu, genel seçimleri Haziran 2026’ya çekmeyi planlıyor
- Yapay zekâ ile “dijital beyin” dönemi: İnsanların zihinsel ikizleri yolda
- Eczacılar Birliği, Ankara’da temaslarda bulundu: Meslek örgütleriyle bir araya geldi
- Hakkı Atun: Türkiyesiz bu dava düşünülemez
- LAÜ Mütevelli Heyeti: Pazar günü demokrasinin ve sağduyunun zaferi olacak
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.