Lefkoşa Gençlik Derneği’nin, “Sanat, sesimizle, cesaretimizle güzel. Sanatın her zamankinden daha fazla önem arz ettiği bugünlerde, yarının sanatçıları olarak, susmayın, uyumayın, durmayın, oturmayın. Bize katılın, sesiniz olalım. Bize katılın, gençlerin sesi olalım” çağrısıyla Bedesten'de düzenlenen etkinlik, dün akşam gerçekleşti.
Dernekten yapılan açıklamaya göre, Yağmur Denizer, Mısra Güllü, İbrahim Latif İnce, Elin Yurtdaş, Gamze Duran, Hamide Yentürk, Selin Özuslu ve Tugay Adem Kader sergiye resimleriyle katkı koyarken; Hande Hacer Çatal ve Tuğberk Özdemir müzikleriyle, Adil Bey ise şiirleriyle geceye renk kattı.
Yakın geçmişte kurulan Lefkoşa Gençlik Derneği kendini, Lefkoşalı gençleri bir araya toplamak, eğlendirirken aynı zamanda da düşünmelerini sağlamayı hedefleyen bir örgüt olarak tanıtıyor.
Dernekle ve düzenleyeceği etkinliklerle ilgili bilgilere Facebook sayfasından ulaşılabiliyor.
GENÇLER BEDESTEN’DE RESİMLERİNİ SERGİLEDİ, ŞİİRLER OKUDU, MÜZİK DİNLETİSİ SUNDU…
Lefkoşa Gençlik Derneği'nin düzenlediği “Open Mic ve resim sergisi” etkinliğinde, gençler, şiirler okudu, müzik dinletisi sundu ve resimlerini sergiledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KKTC, TDT Harita Kurumları 2. Toplantısı’na katıldı: İş birliği ve tecrübe paylaşımı vurgulandı
- Tatar'dan Erhürman'a övgü: Erhürman’ın "Dost Azerbaycan" ifadesini memnuniyetle karşıladım
- Kıbrıslı Türk ve Rum siyasi partilerden ortak açıklama: Çevresel sorunlar kapsamlı çözümü bekleyemez
- Suudi Arabistan Büyükelçisi: Güney Kıbrıs önemli konumuyla Orta Doğu ve Avrupa'yı bağlayabilir
- Ruşen Karakaya: İsias bir cinayettir, yeter artık!
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.