Tolga Ciğerci'yi bitiren Galatasaray, transferde ikinci bombayı Luis Cavanda'yla patlattı. Uzun süredir aradığı orta saha takviye problemini Tolga Ciğerci transferiyle sonlandıran Cim Bom'da yine aksayan mevkilerden sağ bekte de flaş bir gelişme yaşandı.
Temaslar sürüyordu
Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Belçikalı sağ bek Luis Cavanda için bir süredir temaslarda bulunan Galatasaray, Bordo Mavililer'le anlaşma sağladı. Cavanda, geçtiğimiz sezon başında 1 milyon 750 bin euroluk bonservis bedeliyle Lazio'dan Trabzonspor'a transfer olmuştu.
Birinci sağbek olacak
Belçikalı oyuncunun, geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılan Martin Linnes, uzun süredir medya ve taraftarların ciddi eleştirilerini alan Sabri ve sakatlığını atlatmasına rağmen eski günlerinden çok uzak olan Hamit'i ekarte edip, formayı alması bekleniyor.
GS Cavanda transferini bitirdi
Galatasaray, Trabzonspor'dan Luis Pedro Cavanda ile anlaşma sağladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Fikri Ataoğlu: Çevreyi korumak bir tercih değil, gelecek nesillere karşı sorumluluğumuzdur
- Polisten yılbaşı uyarısı
- Volodimir Zelenskiy: Donald Trump ile en kısa sürede görüşme konusunda anlaştık
- Bahis soruşturması kapsamında 30 gözlemci, PFDK'ye sevk edildi
- Erhan Arıklı, Cevdet Yılmaz ile görüştü: Hedef, Ercan’ı uluslararası uçuşa hazır hale getirmek
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.