Güney Kıbrıs’ta 2020 yılında 5G teknolojisinin hayata geçirilmesi amacıyla çalışmaların başladığı, ayrıca yüksek hızlı internete (azami 100Mbps) erişim için tüm kullanıcılara yönelik finansal destek programı açıklandığı bildirildi.
Alithia gazetesi, Rum Bayındırlık, Ulaştırma ve İletişim Bakanı Vasiliki Anastasiadu’nun dün düzenlediği basın toplantısında, Güney Kıbrıs olarak internette 5G hızına 2020 yılında geçiş konusunda hazırlıkların ve çalışmaların başladığını duyurduğunu yazdı.
Habere göre Anastasiadu, Güney Kıbrıs’taki bazı telefon şirketlerine 5G hızında pilot ağlar konusunda yetki verildiğini belirtirken, yüksek internet hızına talebin arttırılması için ise her kullanıcının başvurabileceği devlet finansmanı programını açıkladı.
Anastasiadu, azami 100 Mbps hıza sahip internet bağlantısı için bireysel kullanıcılara bir yıl boyunca aylık 30 Euro finansman sağlayacaklarını duyurdu.
GÜNEY KIBRIS’TA YÜKSEK HIZDA İNTERNET HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Habere göre Anastasiadu, Güney Kıbrıs’taki bazı telefon şirketlerine 5G hızında pilot ağlar konusunda yetki verildiğini belirtirken, yüksek internet hızına talebin arttırılması için ise her kullanıcının başvurabileceği devlet finansmanı programını açıkladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- GSI krizi yine gündemde: Ya Atina uygulanması riskini alacak alacak ya da proje terk edilecek!
- Burak Maviş: Bu adada barış, eğitimle mümkündür
- Güney Kıbrıs’ın ABD Vize Muafiyet Programı’na girişi “çekmeceye kaldırıldı”
- Arif Salih Kırdağ: Kıbrıs sorununu 6 ay ile en geç 2 yıl içinde çözeceğim
- Ersin Tatar: Atak Diplomasi vizyonuyla çok daha güçlü bir KKTC hedefliyorum
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.