Ankara
06 Kasım, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    42.10
  • EURO
    48.42
  • ALTIN
    5372.0
  • BIST
    10.914
  • BTC
    101726.74$

Güneyde cinayet ihtimali dışındaki vakalara otopsi yapmama kararı

Güneyde cinayet ihtimali dışındaki vakalara otopsi yapmama kararı

Kıbrıs’ın güneyinde, Baf kazasında 69 yaşındaki bir kişinin hayatını kaybettiği ve ailesinin otopsi yapılmasında ısrar etmesi üzerine, polisin cesedi incelediği ve cinayet ihtimalini dışarda bıraktığı belirtildi.

Fileleftheros gazetesi, bu gelişme üzerine, 69 yaşındaki şahsın yakınlarına, otopsinin yapılmasının söz konusu olmadığı, çünkü bugünlerde ülkede yaşanan olağanüstü hal yüzünden, otopsilerin yapılmadığının bildirildiğini yazdı.

Gazete, Rum Polisi’nden yetkililerin, otopsi prosedürünün, yalnızca polisin cinayet sonucu ölüme dair makul şüpheleri olması durumunda yapılacağını izah ettiğini ekledi.

RUM MERKEZİ CEZAEVİ’NİN DURUMU

Öte yandan Alithia gazetesi, korona virüsün önlenmesi tedbirleri kapsamında, Rum Merkezi Cezaevi’ndeki ziyaretlerin askıya alınmasına bağlı olarak, tutukluların aileleriyle daha fazla telefon görüşmesi yapmasına müsaade edildiğini yazdı.

Gazete, mahkumların yakın zamanda SKYPE kullanarak aileleriyle haberleşeceklerini de ekledi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!