BM Genel Sekreteri Sözcü Yardımcısı Farhan Haq, dünkü basın toplantısında gazetecilerin sorusu üzerine, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis ile yaptığı görüşmeye de değindi.
Guterres-Hrsitodulidis görüşmesinin çok uzun bir görüşme olmadığını, bu nedenle konuyla ilgili ayrı bir açıklama yapılmayacağını belirten Han, bir soru üzerine, Rum Dışişleri Bakanı ile görüşmede bir dizi konunun yanı sıra Kıbrıs konusunun da ele alınmış olabileceğini söyledi.
Rum bakanın Guterres’e, Rum Yönetimi liderinin görüşmelere yeniden başlamaya hazır olduğu mesajı iletip iletmediğinin sorulması üzerine BM Sözcüsü, “Oldukça kısa olan görüşmeye ilişkin herhangi bir açıklamamız yok” yanıtını verdi.
GUTERRES-HRISTODULİDİS GÖRÜŞMESİ...BM SÖZCÜSÜ: “GÖRÜŞME OLDUKÇA KISA SÜRDÜ”
Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcü Yardımcısı Farhan Haq, BM Genel Sekreteri’nin Rum Dışişleri Bakanı ile yaptığı oldukça kısa görüşmede bir dizi konunun yanı sıra Kıbrıs konusunun da ele alınmış olabileceğini söyledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kıb-Tek'ten bazı hizmet ve depozit ücretlerine fiyat artışı
- Holguin bugün Kıbrıs'a geliyor: Erhürman yarın Holguin’le bir araya gelecek
- Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü önüne el yapımı patlayıcı atıldı: İki şüpheli aranıyor
- Ada Kafa ve Ecem Nehir Çelik'ten 2 Türkiye U-20 şampiyonluğu
- İngiltere’de Filistin destekçilerine gözaltı: 86 kişi cezaevi önündeki eylemde yakalandı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.