Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Belediyeye ait projelerle ilgili çalışmaları inceledi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Özçınar, tadilatı halen devam eden Atatürk Kültür Merkezi’ni de ziyaret etti.
Özçınar, yaptığı açıklamada, yapımı devam eden “Kent Park”ın geniş bir alanı kapsadığını, yeşil alanlar, açık pazar, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk parkları ve oyun elemanları gibi unsurları içerdiğini belirtti.
Sürdürülmekte olan projenin peyzaj çalışmalarını yürüten ekiple istişare eden Özçınar, çocuk oyun gruplarının her yaş grubuna hitap eden pozisyonda olacağını ve ayrıca yaratılacak yeni oto park alanının ciddi bir ihtiyacı ortadan kaldıracağını söyledi.
AKM’nin 650 bin TL maliyetli projesinde, 90 metre kare olan mevcut fuaye bölümünün büyütülerek 270 metre kareye çıkarılacağını belirten Özçınar, “fuaye alanı genişletilen AKM’nin ihale kapsamında salonun çatısında özel yalıtım malzemesi kullanılarak su yalıtım membranı oluşturuldu. İhale kapsamında bedensel engelli vatandaşların sahne çıkışına kadar gidebilmelerini sağlayacak bir düzenlemede yer alıyor. Engelli vatandaşların kullanacağı bir de tuvaletin ekleneceği projenin finansmanı, TC Kalkınma ve Ekonomik Ofisi’nin katkıları ve belediyenin öz kaynaklarından sağlanacak” dedi.
GÜZELYURT BELEDİYE BAŞKANI ÖZÇINAR, PROJE ÇALIŞAMALARINI İNCELEDİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Türkiye, Gazze Şeridi'nde ordunun her türlü göreve katılmaya hazır olduğunu duyurdu
- Arıklı: Türkiye ile Bağlarımız Her Geçen Gün Güçleniyor
- BM’nin kesintileri nedeniyle Kıbrıs’tan 34 barış gücü personeli geri çekildi
- Erhan Arıklı: Gazze'deki ateşkesin kalıcı barışa dönüşmesi en büyük dileğimizdir
- ARIKLI: GENÇLERİN BİLİME İLGİLİSİ GELECEK AÇISINDAN UMUT VERİCİ
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.