Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler ( TKP Yeni Güçler) ve Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) tarafından oluşturulan Değişim ve Kurtuluş İttifakı Güzelyurt ve Lefke Milletvekili adaylarıi Güzelyurt’ta halkla bir araya geldi.
Değişim ve Kurtuluş İttifakı tarafından yapılan açıklamaya göre, Güzelyurt Pazarı’nda esnafla bir araya gelen heyet, esnafın sorunlarını dinledi ve projelerini aktardı.
Değişim ve Kurtuluş İttifakı Eş Başkanı İzzet İzcan’ın yanı sıra bazı Lefkoşa Milletvekili adayları ve çok sayıda parti üyesinin de katıldığı ziyarette, halkın, TKP Yeni Güçler listesine destek olmaları istendi.
İZCAN
Değişim ve Kurtuluş İttifakı Eş Başkanı İzzet İzcan, bölgenin yatırımdan uzak kaldığını ve siyasiler tarafından yıllardır dışlandığını savunarak, “Güzelyurt esnafı çok zor durumda” dedi.
Bölgeye yatırımların teşvik edilmesi, düşük faizli borç verilerek orta ölçekli işletmelerin ayakta kalmasına yardımcı olunması gerektiğini ifade eden İzcan, bu adımlar atılmazsa Güzelyurt’un daha da göç vermek zorunda kalacağını söyledi.
GÜZELYURT VE LEFKE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI, HALKLA BİR ARAYA GELDİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- TCMB Başkanı Karahan: Faiz indirimi ancak enflasyon kontrol altındayken etkili olur
- Hristodulidis, Zelenski ile görüşmek için Ukrayna'ya gidiyor
- Donald Trump: Gazze’de ateşkesin ikinci aşaması çok yakında başlayacak
- TÜRK-SEN açıklanan hayat pahalılığını eleştirdi: Halkı açlığa mahkum etmek en büyük düşmanlıktır
- KKTC, TDT Harita Kurumları 2. Toplantısı’na katıldı: İş birliği ve tecrübe paylaşımı vurgulandı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.