Hindistan'da soyguncular, yaklaşık 12 metre tünel kazarak girdikleri bankanın şubesinden 250 bin dolara yakın para ve altın çaldı.
Times of India gazetesinde yer alan habere göre, Mumbai şehrinde bulunan Bank of Baroda'nın şubesindeki şahsi kasaların bulunduğu odaya tünel kazarak giren soyguncular, kasalardaki yaklaşık 250 bin dolar para ve ziynet eşyalarını çaldı.
Polisten yapılan açıklamada, bankanın, 12 metre uzunluğunda ve bir metre genişliğinde kazılan tünelle soyulduğu belirtildi.
Soygunun, pazartesi günü bankaya gelen çalışanlar tarafından fark edildiği ve olayın hafta sonu yaşandığının tahmin edildiği kaydedildi.
Polis kaynakları, hırsızların, soygunu gerçekleştirmek için 6 ay önce banka yakınlarında bir dükkân kiraladıklarını belirtti.
Yetkililer, dükkânı kiralayan kişinin birkaç ay boyunca iş yerini işlettiğini ancak sağlık sebeplerini gerekçe göstererek soygundan iki ay önce arkadaşlarına devrederek ortadan kaybolduğunu söyledi.
Soyguncuların iki ay boyunca geceleri tünel kazdıkları ve çıkan hafriyatı dükkânın karşısındaki boş araziye döktükleri aktarıldı.
Dükkânı kiralayan kişinin peşine düşen polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
HİNDİSTAN'DA BANKA SOYGUNU
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Arıklı, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
- Stephen Doughty: Kıbrıs’ta müzakerelerin yeniden başlaması iki lidere bağlı
- Arıklı’dan sağduyu çağrısı: Umarım aileler daha fazla etkilenmeden bu tartışma biter
- AB Konseyi, 8 üye ülkenin daha SAFE programı planlarını onayladı
- Başbakan Ünal Üstel: 4 senede yaptıklarımız 30 seneye eşdeğerdir
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.