Hindistan'da Ganj Nehri kıyısında düzenlenen dini tören sırasında çıkan izdihamda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Polis, Hinduların günahlarından arınacaklarına inanarak Ganj Nehri sularına girdiği törende yaşanan izdihamda en az 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 kişinin de yaralandığını belirtti.
Yaralıların Bihar eyaletinin Begusarai bölgesinde hastaneye kaldırıldığını söyleyen polis, izdihamın nedeninin araştırıldığını ifade etti.
Ülkedeki dini festivallerde yeterli güvenlik önlemlerinin alınmaması sebebiyle benzer durumlar sıklıkla yaşanıyor.
Hindistan'da, Ekim 2013'te Madhya Pradeş eyaletinde bir tapınakta meydana gelen izdihamda, çoğu kadın ve çocuk 110'dan fazla kişi hayatını kaybetmişti.
Maharashtra eyaletindeki Mandhardevi Tapınağı yakınlarında, 2005'teki izdihamda da yüzlerce kişi yaşamını yitirmişti.
HİNDİSTAN'DA DİNİ TÖRENDE İZDİHAM: 3 ÖLÜ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 6 Türk F-16'sı KKTC'ye konuşlandırıldı
- İran Savaşı'nın 10. gününde son durum: İranlılar vatanlarını savunmaya hazır
- İran’ın yeni dini lideri Mücteba Hamaney oldu
- Dağ yürüyüşünde köpeği zehirlenen vatandaş isyan etti: Bu işin peşini bırakmayacağım
- Türkiye'de Kabine bugün Kıbrıs'a F-16 konuşlandırması ve adanın güvenliğini görüşecek
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.