Hür-İş Genel Başkanı Ahmet Çaluda yazılı açıklamasında, “Sayın bakanın göreve geldiği ilk günden beri işçiden taraf sergilediği olumlu tavrını bilmemizden ötürü yaptığımız görüşme sonucunda 21 Ocak Pazartesi günü sabah saat 09.30’da bakanlık binasında toplanma kararını aldık” dedi.
Çaluda, Hür-İş Federasyonu olarak Asgari Ücretin günün koşullarına uygun olması ve 1 Ocak 2019 itibarı ile geçerli olması için bakanlık ile görüş alışverişinde bulunduklarını ve bunun olması adına ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.
HÜR-İŞ ÇALIŞMA BAKANI ÇELER’İ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Hür-İş, sağlık problemi yaşayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler’i bugün hastanede ziyaret ettiğini ve Asgari Ücret Saptama Komisyonu toplantısının 21 Ocak pazartesi günü yapılması kararı aldıklarını bildirdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kıbrıs’ta Adıyaman Rüzgârı Esti!
- GSI krizi yine gündemde: Ya Atina uygulanması riskini alacak alacak ya da proje terk edilecek!
- Burak Maviş: Bu adada barış, eğitimle mümkündür
- Güney Kıbrıs’ın ABD Vize Muafiyet Programı’na girişi “çekmeceye kaldırıldı”
- Arif Salih Kırdağ: Kıbrıs sorununu 6 ay ile en geç 2 yıl içinde çözeceğim
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.