Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, çeşitli gerekçelerle İngiltere’de bulunan ve koronavirüs salgını nedeniyle ülkeye dönemeyen Kıbrıslı Türkler için yeniden charter sefer düzenlenmesi amacıyla çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
Özersay, İngiltere’de koronavirüs salgını nedeniyle bugüne kadar 23 Kıbrıslı Türk’ün hayatını kaybettiğini belirterek Allah’tan rahmet diledi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kudret Özersay, çok kıymetli isimlerin kaybedildiğini belirterek, “Nurlar içerisinde olsunlar. Bugün itibariyle resmi sayısı 23 olan ve salgın hastalık sonucunda vefat eden vatandaşlarımızın ailelerine de, orada bulunan Kıbrıs Türk toplumuna da başsağlığı diliyorum” dedi.
“İngiltere’de koronavirüs salgını nedeniyle bugüne kadar 23 Kıbrıslı Türk hayatını kaybetti”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- EL-Sen’de Ahmet Tuğcu yeniden başkan seçildi
- İklim krizi yeni bir salgına dönüşüyor: Milyonlarca insan ölebilir
- Erdoğan: Erhürman'ın zirvede olmasına ve KKTC’nin teşkilat faaliyetlerine katılımına büyük önem veriyoruz
- Trump'tan İran'a yine tehdit "Her şeyi iki günde yok edebiliriz"
- DSÖ "Hantavirüsün küresel nüfus için riski hala düşük"
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.