İskele Belediyesi Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Bekirpaşa Lisesi ile kardeş okul olan Pendik Fatih Anadolu Lisesi’nden bir heyeti kabul etti.
Belediye’den verilen bilgiye göre, okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Pendik Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Aygül, ilk kez geldikleri ülkeye hayran kaldıklarını söyledi.
Aygül, Pendik Belediyesi ile İskele Belediyesi’nin kardeş şehir olmalarından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise kardeş şehir Pendik’ten bir okulu ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.
Sadıkoğlu, Pendik Belediyesi ile iyi ilişkiler içinde olduklarını belirterek, Pendik Belediyesi’ne, Pendik halkına selamlarını iletti.
İSKELE BELEDİYESİ BAŞKANI SADIKOĞLU, PENDİK FATİH ANADOLU LİSESİ’NDEN BİR HEYETİ KABUL ETTİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Çocuk Fitness Milli Takımı, Uluslararası Avrupa Fitness & Dans Şampiyonası’ndan 6 birincilikle döndü
- Erhan Arıklı: Gelin dokunulmazlığı kaldıralım, sadece kürsü dokunulmazlığı kalsın
- Nazım Çavuşoğlu: Bu topraklar ağır bedeller ödenerek vatan yapıldı
- Mahmut Erden: Avustralya, Kıbrıs’tan hellimi yasakladı, Hayvancılar Birliği'ndeki dellalcılar yüzünden sektör çökecek
- Hava cumaya kadar yağmurlu olacak: Rum Meteoroloji Dairesi de sarı alarm verdi
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.