İskele Belediyesi, farelerle mücadele kapsamında İskele ve 17 köy muhtarına, ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtılması için fare zehirlerini teslim etti.
İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre vatandaşlar, Ustabaşı Cengiz Er tarafından dağıtılan fare zehirlerini bağlı bulundukları muhtarlıklardan ücretsiz olarak temin edebilecek.
Dağıtılan söz konusu zehrin sadece farelere etki ettiğini, farelerin dışında hiçbir canlıya zararının olmadığını belirten İskele Belediyesi’nden Ustabaşı Cengiz Er, fare zehirlerini kullanacak vatandaşların, tüm emniyet tedbirlerini alarak amacına uygun olarak kullanmaları ve özellikle çocukların erişemeyeceği yerlere konulması gerektiğini söyledi.
İSKELE’DE FARE ZEHİRLERİ MUHTARLARA TESLİM EDİLDİ
İskele Belediyesi, farelerle mücadele kapsamında İskele ve 17 köy muhtarına, ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtılması için fare zehirlerini teslim etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Ziya Öztürkler: KKTC–Türkiye ilişkileri siyasi partilerle daha da güçleniyor
- Hakan Dinçyürek’den tam mesai açıklaması: Tam mesai uygulamasıyla verimlilik artırılacak
- Mavi Ufuklar Dershanesi’nden Yoğun Katılımlı Soru Kampı
- Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen hayatını kaybetti
- Tatlısu, 12 yıl aradan sonra hekim hizmetine kavuştu: Şubat'tan itibaren sağlıkta tam mesai!
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.