Kıbrıs Türk Esirgeme Kurumu bünyesindeki çocukları için Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin desteklediği ve vakıf ruhunu anlatan Karagöz-Hacivat oyun sahnelendi.
Kıbrıs Türk Esirgeme Kurumu’nun Lefkoşa Çağlayan bölgesindeki merkezinde yer alan oyunu, kurum bünyesindeki bir uzman psikolog da çocuklarla birlikte izledi.
Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin açıklamasına göre, Karagöz ve Hacivat karakterleri aracılığıyla, vakfın ve karşılık beklemeden iyilik yapmanın ne demek olduğu anlatılan çocuklar, zaman zaman oyuna eşlik etti.
Kurum yetkililerinin de izlediği oyunun sonunda, çocuklara, Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin hazırladığı “iyilik günlüğü” defteri ile çeşitli hediyeler sunuldu.
Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurum Müdürü Süreyya Özkan’a, “Tarihte Atalarımızın Kurduğu Vakıflardan Örnekler” tablosu takdim edildi.
KIBRIS TÜRK ÇOCUK ESİRGEME KURUMU ÇOCUKLARI KARAGÖZ VE HACİVAT İLE BULUŞTU
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Dünya Kupası'nda Ebola alarmı: Milyonlarca taraftar virüsü yayabilir
- Gençlerin yaklaşık beşte biri psikolojik destek için yapay zekâ robotlarını kullanıyor
- Dünyanın ilk nükleer atık mezarlığı açılıyor
- Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi'nden "Ebola"ya karşı yeni önlemler: Numuneler Türkiye’ye gönderilecek
- Olgun Amcaoğlu: Kuzey daha ucuz, sırf muhalefet yapmak için aksi savunuluyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.