Politis gazetesi “İşgal Altındaki Yenişehir’deki Arazi İçin Yalanlama - Hak Sahipleri “Halkın Sesi”nin Yayınına Yanıt Verdi, Denktaş Ailesiyle Anlaşma Yapılmadı” başlıklı haberinde, üç kardeşin akrabasının, Politis gazetesine konu hakkında yapmış olduğu açıklamalara yer verdi.
Habere göre, söz konusu kişi, “Halkın Sesi” gazetesinin haberinin yanıltıcı olduğunu, ne para transferinin ne de söz konusu arazinin satışının yapılmadığını ifade etti.
Aile yakını, bir aracının, yaklaşık bir yıl önce, kendilerine, öğrenci yurdu yapma niyeti bulunan bir Amerikan şirketinin araziye ilgi gösterdiğini söylediğini belirtti. Aile yakını, “Kıbrıs Türk gazetesinin yayınına karşın, bölgenin askeri olmadığını” da ifade etti.
Alıcının, kimliği konusunda ve bunun Denktaş ailesiyle bir bağlantısının olup olmadığına ilişkin bilgiye sahip olmadıklarını ifade eden hak sahipleri, Halkın Sesi gazetesinin yazdığı gibi satışın hiçbir zaman yapılmadığını ve de para transferinin bulunmadığını belirtti.
KIBRISLI RUM AİLEDEN YENİŞEHİR’DEKİ ARAZİ KONUSUNDA YALANLAMA
Lefkoşa’nın Yenişehir bölgesinde bulunan arazinin hak sahibi olduğunu ileri süren Rum ailenin, “Halkın Sesi” gazetesinde yer alan “arazinin satılması” konusunda Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın ailesiyle anlaşmaya vardığı iddiasını yalanladığı belirtildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sami Güneş: İddialar tamamen asılsızdır, basit ifadeyle ciddiyetsizliktir
- Devlet Bahçeli: Türkiye, Kıbrıs Türkünün hakkını başkalarının insafına terk etmeyecektir!
- Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen tarım, turizm ve sanayi mali destek programları sonuçları açıklandı
- Hayvancılık Dairesi’nden balon balığı uyarısı: Temas risk taşıyor
- Mahkemelerde fotoğraf çekmek ve açık isim yazmak yasaklandı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.