KKTC Atatürkçü Yaşam Derneği 5 Olağan Genel Kurulu dün akşam gerçekleştirildi; Genel başkanlığa Ahmet İşcan seçildi.
TMT Mücahitler Derneği Genel Merkezi’nde yer alan genel kurulda tüzük değişiklikleri yanında dernek organlarının seçimi de yapıldı.
Dernek’ten yapılan açıklamaya göre genel kurulda dernek faaliyet raporu ve dernek mali raporu üyelerin onayına sunularak oy birliği ile benimsenerek aklandı. Ardından yeni yönetim kurulu seçildi.
Yönetim Kurulu şöyle belirlendi: “Genel Başkan Yardımcısı Abdürrahim Türkmen; Basın ve Halkla ilişkiler sorumlusu İpek Özsoy; Genel Sayman Fadile Beste Ayar, Genel Yazman ve Komisyonlar sorumlusu Cuma Ülker, İlhan Yeşilyurt ve Yusuf Doğal; Genel Disiplin Kurulu , M. Akay Cemal, Mahmut Akar, Hasan Akkuş, Özay Abik, Mustafa Alagök; Genel Denetleme Kurulu da Ahmet Parlak, Serdar Sürmeli, Nihat Özbilen, Yavuz Ekmekçi ve Nurcan Kabaali”.
KKTC ATATÜRKÇÜ YAŞAM DERNEĞİ 5 OLAĞAN GENEL KURULU DÜN AKŞAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürkler "Ne verilecek bir karış toprağımız var, ne de Anavatan Türkiye'nin garantörlüğünü tartışırız"
- Trump'tan "İran uygun davranmazsa gerekeni yaparım" uyarısı
- Emekliye ayrılan ve meslekte 30 hizmet yılını tamamlayan polis mensuplarına plaketleri takdim edildi
- Maliye Bakanlığı, 6 milyon Dolar, 2 milyon Euro ve 12 milyon Sterlin daha borçlanıyor!
- Özlem Gürkut: Kişisel veri güvenliği endişelerimiz haklı çıkmıştır
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.