tatar
Ankara
14 Ekim, 2025, Salı
  • DOLAR
    41.83
  • EURO
    48.51
  • ALTIN
    5540.3
  • BIST
    10.556
  • BTC
    112777.12$

KKTC’DEKİ EKONOMİK GELİŞMELER RUM BASININDA

KKTC’DEKİ EKONOMİK GELİŞMELER RUM BASININDA
KKTC ile Türkiye arasında ekonomik protokolün imzalanmaması ve döviz kurlarındaki yükseliş sebebiyle KKTC’de yaşanan ekonomik durum Rum basınında yer aldı.

Fileleftheros gazetesi, “Ekonomi Sebebiyle Çifte Darbe – Türkiye’ye Bağımlı Olmanın Kıbrıslı Türkler İçin Beledi Ağır” başlıkları altında geniş yer verdiği haberinde, KKTC ile Türkiye arasında ekonomik protokolün imzalanmaması ve Türk Lirası’nın ABD doları karşısında yeni bir değer kaybı yaşamasının KKTC’deki ekonomik şartlar daha da kötü hale getirdiğini iddia etti.

Gazete, KKTC basınından derlediği haberlere geniş yer verirken, 2019 yılının çok daha zor geçeceği iddiasında bulundu.

Politis gazetesi ise konuya ilişkin haberini: “İşgal Bölgelerinde Karmaşa – Ekonomi Yüzünden Mecliste Tartışma” başlıkları altında yansıttı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!