Fileleftheros gazetesi, “Ekonomi Sebebiyle Çifte Darbe – Türkiye’ye Bağımlı Olmanın Kıbrıslı Türkler İçin Beledi Ağır” başlıkları altında geniş yer verdiği haberinde, KKTC ile Türkiye arasında ekonomik protokolün imzalanmaması ve Türk Lirası’nın ABD doları karşısında yeni bir değer kaybı yaşamasının KKTC’deki ekonomik şartlar daha da kötü hale getirdiğini iddia etti.
Gazete, KKTC basınından derlediği haberlere geniş yer verirken, 2019 yılının çok daha zor geçeceği iddiasında bulundu.
Politis gazetesi ise konuya ilişkin haberini: “İşgal Bölgelerinde Karmaşa – Ekonomi Yüzünden Mecliste Tartışma” başlıkları altında yansıttı.
KKTC’DEKİ EKONOMİK GELİŞMELER RUM BASININDA
KKTC ile Türkiye arasında ekonomik protokolün imzalanmaması ve döviz kurlarındaki yükseliş sebebiyle KKTC’de yaşanan ekonomik durum Rum basınında yer aldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KKTC, TDT Harita Kurumları 2. Toplantısı’na katıldı: İş birliği ve tecrübe paylaşımı vurgulandı
- Tatar'dan Erhürman'a övgü: Erhürman’ın "Dost Azerbaycan" ifadesini memnuniyetle karşıladım
- Kıbrıslı Türk ve Rum siyasi partilerden ortak açıklama: Çevresel sorunlar kapsamlı çözümü bekleyemez
- Suudi Arabistan Büyükelçisi: Güney Kıbrıs önemli konumuyla Orta Doğu ve Avrupa'yı bağlayabilir
- Ruşen Karakaya: İsias bir cinayettir, yeter artık!
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.