Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği (KTÇB) 11-15 Ekim tarihleri arasında Bursa’da gerçekleşen, 15. Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’na katıldı.
Birlikten yapılan açıklamaya göre KTÇB, tarım sektörüne katma değer yaratma ve yaptığı yurt dışı ziyaretleriyle ülkeyi temsil ederek üreticilere katkı sağlamaya devam edecek.
KTÇB Başkanı Hüseyin Çavuş Kelle, fuarların görsel olarak katkı sağlamakla birlikte eğitsel olarak da üreticilerine hizmet verdiğini söyledi.
Fuarların yarattığı katma değeri sadece üreticilerle paylaşmanın yeterli olmayacağını belirten Kelle, Samsun’da gerçekleşen tarım fuarına üretici gruplarıyla birlikte öğrencilerin gönderilmesinin, fuarların eğitsel boyutunun göstergesi açısından önem taşıdığını kaydetti.
Kelle, insanoğlunun ilk mesleği olan tarımı gençlerin tercih edebilecekleri ana meslek grupları arasına yerleşmesini sağlamayı amaçladıklarını da ifade etti.
KTÇB, 15. BURSA ULUSLARARASI TARIM, TOHUMCULUK, FİDANCILIK VE SÜT ENDÜSTRİSİ FUARI’NA KATILDI
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Arıklı, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
- Stephen Doughty: Kıbrıs’ta müzakerelerin yeniden başlaması iki lidere bağlı
- Arıklı’dan sağduyu çağrısı: Umarım aileler daha fazla etkilenmeden bu tartışma biter
- AB Konseyi, 8 üye ülkenin daha SAFE programı planlarını onayladı
- Başbakan Ünal Üstel: 4 senede yaptıklarımız 30 seneye eşdeğerdir
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.