Törende konuşan KTTO Başkanı Turgay Deniz, KTTO logosunun yer alacağı kredi kartıyla Oda üyelerinin çeşitli avantajlara sahip olacağını söyledi.
Deniz, bu uygulamanın gerçekleşmesine vesile olanlara teşekkür etti.
Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek de imza töreninde yaptığı konuşmada banka hakkında bilgi verdi.
Kartın “business card” özelliklerine ek olarak yüzde 20 daha fazla mil ve puan avantajı sağlayacağını anlatan Şahismail, visa ve master card logosuyla dünyadaki tüm ödeme noktalarında kullanılabileceğini söyledi.
Şahismail, kartın şirket yöneticileri ve çalışanlarına farklı farklı kart limitleri, ödeme yapılabilecek sektör seçeneği ve taksitlendirme izinleri sağlayabilecek şekilde tanımlanma özelliği bulunduğunu da anlattı.
Konuşmalarına ardından protokol imzalandı.
KTTO İLE İŞ BANKASI ARASINDA KREDİ KARTI PROTOKOLÜ
Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) ile Türkiye İş Bankası arasında kredi kartı protokolü imzalandı. Bugün KTTO’da düzenlenen törenle imzalanan protokol çerçevesinde, KTTO üyeleri, yüzde 20 daha fazla maxipuan ve maximil kazanabilecekleri KTTO Kart sahibi olabilecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Polis, okul çevrelerinde denetimi artırdı: “Güvenlik önceliğimizdir”
- Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde doğumsal kalp hastalığı ameliyatında bir ilk
- Özerdağ: Seçim takvimi 7 Ekim'de başlayacak; 2 seçimin aynı anda yapılması için ekstra önlemler alınacak
- KTEZO: Öğrenci taşımacılığında sorumluluklar belirlenmeden yola çıkılamaz
- Medya Etik Kurulu Başkanı Tümay Tuğyan oldu
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.