Norveç VG haber kanalına göre 48 yaşındaki Torkel Grimsrud dün Norveç polisine teslim oldu ve 4 yaşındaki küçük Marie Norveç sosyal hizmetler dairesine teslim edildi. Marie Eleni’nin bulunduğu haberi üzerine anne ve ailesinin de hemen Norveç’e gitti. 27 Nisan günü gerçekleşen kaçırma olayının ardından Grimsrud KKTC’ye geçmiş ve oradan da Türkiye’ye gitmişti. Ardından birkaç kez yine KKTC’ye gelen baba-kız, en dün Norveç’e uçarak polise teslim oldu. Kaçırma olayı sonrasında Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Grimsrud ve küçük Marie’nin Türkiye’de neden tutuklanmadığı ise bilinmiyor. Öte yandan kaçırma olayının ardından Rum polisi geniş çaplı soruşturma başlatmış ve toplamda 7 kişiyi tutuklamıştı. Ancak tutuklanan kişiler delil yetersizliğinden serbest bırakılmıştı.
Küçük Marie bulundu
Güney Kıbrıs’ta Lefkoşa’daki anaokulundan 27 Nisan 2017 tarihinde kaçırılan ve adanın hem kuzey hem de güney medyasında geniş yer bulan küçük Maria Eleni Norveç’te ortaya çıktı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hasipoğlu, “Dijital Ortamda Çocukların Korunması" konferansında: KKTC'nin görünürlüğü açısından önemli
- Karadağ, Türk vatandaşlarına vize uygulamasını iptal etti
- Yunanistan muhalefetine göre, İsrail ile yapılan üçlü zirve Doğu Akdeniz'de tehlike doğuruyor
- Hava cumaya kadar yağmurlu olacak
- Barolar Birliği, Anayasa Değişiklik Taslağı'nın halk oyuna sunulmasını istedi; yapısal sorunlara çözüm vurgusu yapıldı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.