Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) yürüttüğü Şht. Kemal Aksay Caddesi Altyapı ve Düzenleme Projesi kapsamında, yarın, Altınbaş Trafik Işıklarından Metropol Trafik Işıklarına kadar olan kısımda alt yapı çalışması yapılacak.
LTB Su ve Altyapı Şubesi’nden yapılan açıklamada, söz konusu güzergâhın kısmi ya da tamamen trafiğe kapalı olacağı ifade edilerek, sürücülerin ilgili bölgelerde trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
LEFKOŞA ŞHT. KEMAL AKSAY CADDESİ’NDE YARIN ALTYAPI ÇALIŞMASI YAPILACAK.
Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) yürüttüğü Şht. Kemal Aksay Caddesi Altyapı ve Düzenleme Projesi kapsamında, yarın, Altınbaş Trafik Işıklarından Metropol Trafik Işıklarına kadar olan kısımda alt yapı çalışması yapılacak. LTB Su ve Altyapı Şubesi’nden yapılan açıklamada, söz konusu güzergâhın kısmi ya da tamamen trafiğe kapalı olacağı ifade edilerek, sürücülerin ilgili bölgelerde trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hasipoğlu, “Dijital Ortamda Çocukların Korunması" konferansında: KKTC'nin görünürlüğü açısından önemli
- Karadağ, Türk vatandaşlarına vize uygulamasını iptal etti
- Yunanistan muhalefetine göre, İsrail ile yapılan üçlü zirve Doğu Akdeniz'de tehlike doğuruyor
- Hava cumaya kadar yağmurlu olacak
- Barolar Birliği, Anayasa Değişiklik Taslağı'nın halk oyuna sunulmasını istedi; yapısal sorunlara çözüm vurgusu yapıldı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.