tatar
Ankara
08 Ekim, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    41.72
  • EURO
    48.51
  • ALTIN
    5405.2
  • BIST
    10.814
  • BTC
    121306.39$

Lefkoşa’da “Alparslan Türkeş ve Kıbrıs” paneli düzenleniyor

Lefkoşa’da “Alparslan Türkeş ve Kıbrıs” paneli düzenleniyor

Grand Pasha Otel’de gerçekleşecek panelde, Alparslan Türkeş’in Kıbrıs davasındaki rolü ve Kıbrıslı kimliği ele alınacak. Akademisyen ve yazarların katılacağı etkinlik sonrası Türkeş’in Müze Evi’nde mevlit okutulacak.

Lefkoşa, önemli bir panele ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Grand Pasha Otel’de düzenlenecek “Alparslan Türkeş ve Kıbrıs” konulu panel, Türkeş’in Kıbrıs ile olan bağlarını ve onun Kıbrıs davasındaki rolünü ele alacak.

Lefkoşa'da doğan Alparslan Türkeş’in “Kıbrıs’ta doğmuş olmaktan ve Kıbrıslı bir Türk olmaktan daima iftihar duymuşumdur” sözüyle anlam kazanan etkinlikte, akademisyen ve yazarlar görüşlerini paylaşacak.

Panelde, Prof. Dr. Ulvi Keser ve şair-yazar-ressam Oktay Öksüzoğlu konuşmacı olarak yer alırken, moderatörlük görevini Cavit Tuna üstlenecek.

Etkinlik, yarın 14.00-16.00 saatleri arasında Grand Pasha Otel’de gerçekleştirilecek. Panelin ardından saat 18.00’de Alparslan Türkeş Müze Evi’nde mevlit okutulacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!