Maliye Bakanı Serdar Denktaş, bugün akşam saatlerinde kamuda yetkili 6 sendikayla bir araya geldi.
Maliye Bakanı Denktaş, ilk olarak saat 17.00’de, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMU-SEN), Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası (TIP-İŞ), Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası yetkilileri ile ve saat 18.00’de Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) ve Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) yetkilileriyle görüştü.
Görüşmede, hükümetin ekonomik tedbir konusundaki çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulunulurken, kamuda alınacak tedbirler de masaya yatırıldı.
Görüşmede Bakanlık Müsteşarları Cengiz Çoli ile Özdemir Kalkanlı da hazır bulundu.
MALİYE BAKANI DENKTAŞ, KAMUDA YETKİLİ 6 SENDİKA İLE BİR ARAYA GELDİ
Maliye Bakanı Serdar Denktaş, bugün akşam saatlerinde kamuda yetkili 6 sendikayla bir araya geldi. Maliye Bakanı Denktaş, ilk olarak saat 17.00’de, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMU-SEN), Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası (TIP-İŞ), Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası yetkilileri ile ve saat 18.00’de Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) ve Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) yetkilileriyle görüştü.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Trump'a göre İran, ABD ile "doğru anlaşmayı" yapmaya hazır değil
- Üç ayrı uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı
- Trafik denetimlerinde 282 sürücü rapor edildi, 28 araç trafikten men edildi
- Fikri Ataoğlu: Kıbrıs Türk halkını dünyadan soyutlayarak güven ortamı yaratılamaz
- Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası'na galibiyetle başladı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.