MDP Genel Başkanı Buray Büsküvütçü yaptığı yazılı açıklamada, Meclis Başkan Yardımcısı, Ulusal Birlik Partisi(UBP) Milletvekili Zorlu Töre’ye yönelik kullandığı ifadeleri gerekçe göstererek Doğuş Derya’yı kınadı ve müfteri olduğunu savundu.
Derya’yı farklı düşünceye ve fikre tahammül etmemekle suçlayan Büsküvütçü, “İlgili milletvekiline Meclis iç tüzüğü uyarınca gerekli cezanın ivedi bir şekilde verilmesini talep eder, takipçisi olacağımızı belirtiriz” dedi.
Büsküvütçü ayrıca, UBP Milletvekili ve Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre’nin şikayetçi olmamasının da kabul edilemeyeceğini söyledi.
MDP CTP MİLLETVEKİLİ DERYA’YA DİSİPLİN CEZASI VERİLMESİ GEREKTİĞİNİ İDDİA ETTİ
Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP), Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Doğuş Derya’ya, 12 Şubat’taki Meclis Genel Kurul toplantısındaki tavrından dolayı disiplin cezası verilmesi gerektiğini iddia etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 4 ilçede narkotik operasyonları: 5 kişi tutuklandı
- Rum basını: "Kıbrıs'ta, Yunanistan ve Avrupa’nın askeri varlığı kalıcı olsun" sesleri yükseliyor
- Erhürman: Güney’in askeri ittifakları adanın güvenliğini, ekonomisini, turizmini riske ediyor
- Baykar, sınıfının en büyük kamikaze İHA’sı K2'yi duyurdu
- Donald Trump: Hürmüz Boğazı’nı güvenli tutmak için ülkeler bölgeye savaş gemisi gönderecek
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.